Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 09-07-2019 15:51:12
Winkels & Webshops

Heb wat gekocht en niet gekregen

Vandaag staat in de krant dat koopjedeal inderdaad failliet is en een doorstart er niet in zit. in het bericht is ook gemeld, zoals datfeitelijk altijd het geval is dat gedupeerden 'achter in de rij staan' als zij een vordering indienen bij de curator. preferente vorderingen zoals o.a. van belastingdiens, uwv gaan altijd voor.
en ook de curator moet betaald worden. er stond overigens al eerder het een en ander over in de pers maar dan nog met de mogelijkheid van doorstart.

u kunt hier https://www.rechtspraak.nl/registers/paginas/insolventieregister.aspx" target="_blank">https://www.rechtspraak.nl/registers/paginas/insolventieregister.aspx  nadere info vinden wie de curator is waar u uw vordering kunt indienen.