Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 09-07-2019 16:00:49
Auto & Vervoer

Apk

Staat er inderdaad op de factuur gemeld dat er sprake is geweest van één uur werk??
en dat u drie uren moet betalen? 
tevens de vraag waarom uw auto één jaar na 2018 opnieuw apk gekeurd dient te worden. de vermelding in het eerdere rapportr kan daarvoor aanleiding zijn maar de frequentie kan ook tweejaarlijks zijn, zie: https://www.rdw.nl/particulier/voertuigen/auto/apk/wanneer-en-hoe-vaak-apk-keuren" target="_blank">https://www.rdw.nl/particulier/voertuigen/auto/apk/wanneer-en-hoe-vaak-apk-keuren

vervolgens, als u nadere info over kosten van apk keuringen zoekt via een zoekmachine ziet u dat er al aanbiedingen zijn van omstreeks € 30,00.
ik heb echter het idee dat er naast de apk keuring een aantal andere werkzaamheden moesten plaatsvinden in de context van groot ondehoud en dan is het bedrag ad. € 174,00 voor apk, onderdelen en werktijd helemaal niet verbazingwekkend. groot onderhoud kan nog veel duurder uitvallen als er bijv. sprake is van moeten wisselen van distributiering/ketting, remschijven etc. etc.