Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 11-07-2019 18:36:42
Computers & Telefonie

Hoe misleiding sociale controle bv stoppen

Net er achter gekomen??? u heeft uw ook klacht al op 8 juli kenbaar gemaakt. kent u deze informatie: https://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/rechten-bij-aankoop/online-telefonische-aankopen/koop-aan-de-deur-colportage" target="_blank">https://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/rechten-bij-aankoop/online-telefonische-aankopen/koop-aan-de-deur-colportage en is het nog geen 14 dagen geleden? dan is het er vanaf komen nog heel simpel. zo niet dan pogen om dit onder het aspect van misleiding ongedaan gemaakt te krijgen hetgeen lastig zal zijn. let dan wel op hetgeen ik in de laatse zin stel.
wat er tegen te doen: inderdaad waarschuwen maar dat betekent dan vooral dat kinderen hun ouders moeten waarschuwen dat zij 'daar biet moeten intrappen'. dit fenomeen doet zich helaas veel vaker voor ondanks het feit dat er al tijden lang vanuit diverse kanten zoals o.a. seniorenorganisaties voor wordt gewaarschuwd. zie ook de al gegeven reacties o.a. die m.b.t. rambam.

het zijn helaas wel de ouderen zelf zijn die handelingsbevoegd zijn en op ingaan zonder enige aandacht te hebben besteed aan de al regelmatig gegeven waarschuwingen.