Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Mk
Mkraayvanger - 12-07-2019 04:32:12
Geldzaken & Recht

Wie heeft ervaring met gmo trading

Helaas heb ik er een slechte ervaring mee. inderdaad beginnen ze met €250,00.
oke, dat wil jezelf. dan gaat de “support” in rap gesproken engels beginnen. 
maar daarna ging het helemaal mis met mooie praatjes, dat je onder geen beding je geld kwijt zou raken, waar ben je zo bang voor want je verliest niks...etc.
ik wou alleen met bitcoins bezig zijn, maar door een vriend wist ik, dat ik daar helemaal niet mee bezig was. ze waren met mijn geld aan het handelen, waar ik nooit toestemming voor heb gegeven. ‘we’ hadden een winst gemaakt van €3000,00 en ik moest nu doorpakken. ze vroegen steeds om stortingen, want dan zou ik enorme winsten maken. nou, dat heb ik gemerkt. ik zei ook, dat ik bedlegerige ms-patiënt ben nu 16 jaar en dat het mij allemaal te snel ging. ik wou stoppen en zei dat steeds. uiteindelijk ben ik mijn geld kwijt, wat ik in jaren bij elkaar heb gesprokkeld. ik heb het hard nodig mijn geld en wou alleen maar ietsjes makkelijker leven, want ziek zijn brengt veel kosten met zich mee. ik snapte ook totaal niet wat dat allemaal met bitcoins te maken had, maar hij zou het wel weten denk je dan. want jij weet niks. of heel weinig. je gaat aan je eigen verstand twijfelen.
hij heeft daar misbruik van gemaakt. ik werd steeds moeier en zieker. nu ben ik aan het proberen mijn geld terug te krijgen. met een onderneming, die over heel europa juristen zijn. die kregen veel klachten over gmo en gaan daar doorgaans niet op in. gelukkig maakten ze in mijn geval een uitzondering. en nou iedere dag maar duimen, dat ze mee willen werken bij gmo. het verhaal is nog langer, maar in het kort wil ik zeggen...trap er niet in!!! ga niet met gmotrading in zee. vriendelijke groeten mark