Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb - 12-07-2019 12:06:48
Auto & Vervoer

Verhoging aankoop prijs

heeft u getekend en de koop gedaan dan is het jammer voor de verkoper maar u heeft recht op de auto voor de prijs waar u voor getekend heeft.


staat er echter in de overeenkomst lees contract dat bij een prijs verhoging u dat ook moet betalen dan is het een ander verhaal dan moet u wel de meer prijs betalen.


echter kan het wel zo zijn dat er een wertelijke verhoging is maar dat had de verkoper op dat moment moeten kunnen weten en aan u moeten vermelden/vertellen.


 


wijs de verkoper er op dat in de wet staat dat koop koop is en hij gebonden is aan de overeenkomst evt kan u naar de kanton rechter stappen om uw gelijk te krijgen.


 


op uw vraag of de verkoper anulering moet bieden is het antwoord moeillijk te geven.


is de auto aan uw wensen aangepast dan niet, is het een standaard model en in vooraad bij de dealer dan weer wel.


 


maar wat u ook kan doen is naar http://www.consuwijzer.nl" target="_blank">www.consuwijzer.nl of naar https://www.juridischloket.nl/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl/ te gaan om daar uw vraag te stellen en mogelijk zit het https://www.juridischloket.nl/" target="_blank">juridischloket ook bij u in de buurt en kan u daar gewoon naar binnen lopen om uw vraag aan hun voor te leggen.