Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 14-07-2019 11:10:11
Geldzaken & Recht

Politie neemt scooter in voor technisch onderzoek



sv

door svandesande 12 jul. 2019 om 14:13 
1 antwoorden / 1 vragen


dit is gemanipuleerd door mijnheer met de blauwe pet. de scooter heeft geen begrenzer en op de rollenbank is er niets eens vol gas gegeven. dit klinkt ongeloofwaardig. maar als ik er niet bij was geweest of enige twijfel zou hebben zou de kwestie mij niets doen. maar in dit geval is het pure pesterij omdat ze denken een jongen een paar weken zonder scooter te zetten maar die fietst al 99% van de tijd. maar zal het technische rapport hier wel vermelden over weet ik hoeveel weken


@svande sande,

als dit werkelijk zo zou zijn en u deze bewering ook nog "hard" kunt maken en dat kunt u want u heeft getuigen te over, dan zou u aangifte tegen het handelen van deze beëdigde ambtenaar kunnen/moeten doen.