Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ja
Janique - 15-07-2019 10:44:15
Winkels & Webshops

Ik ben opgelicht online via ikzoekeenschoonmaakster.nl. het is een slinkse bogus site. en er zitten nog heel veel meer sites achter en heel veel bv's op hetzelfde adres, allemaal met 1 persoon. hoe kan kassa helpen ze aan te pakken?

goedemorgen harry,

wat vervelend om te lezen dat u onze dienst als negatief heeft ervaren. wij zouden u graag persoonlijk nogmaals willen uitleggen hoe onze service werkt en waarvoor u de factuur hebt gekregen. uiteraard is het aanmaken van een account bij ons gratis. wanneer wij een kandidaat vinden, krijgt u van ons een bijpassende factuur. dat is in uw geval niet anders geweest. nadat wij een kandidaat voor u hadden gevonden, heeft u van ons de factuur ontvangen. hierop heeft u uiteraard ook een jaar gararantie. desondanks heeft u volgens onze gegevens een creditnota van de factuur ontvangen. u hoeft de factuur, ondanks de gemaakte kosten, niet te betalen, daar u niet tevreden bent met de geleverde dienst. wij vinden het dan ook vervelend en begrijpen niet waarom u alsnog dit platform gebruikt om duidelijk te maken dat u niet tevreden bent. wij hopen dat u met het intrekken van de factuur, wel tevreden bent.


 


note: de bedrijven die u aanhaalt zijn, op het adres na, op geen enkele manier in verband te brengen met hulp in huis. de naam die u aanhaalt is tevens niet verbonden aan hulp in huis, noch aan de andere bedrijven. wij vinden het dan ook zeer vervelend dat u deze naam schendt in dit bericht. wij hebben kassa verzocht de naam te verwijderen. 

met vriendelijke groeten,



ikzoekeenschoonmaakster.nl