Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marjolein76 - 16-07-2019 13:57:07
Garantie & Verzekeringen

2ehands ebike blijkt kapot, gekocht bij winkel

Dankjullie wel voor jullie reacties!

de handelaar waar ik de fiets heb gekocht is een specialist in ebikes die ze verhuren op abonnementsbasis aan hotels en bedrijven. omdat ze oude modellen gingen vervangen zijn deze verkocht aan particulieren via marktplaats. ik heb de fiets proefgereden, gevraagd hoe de status/ levensduur van de batterij was en of de fiets goed was nagekeken (ze hebben een eigen werkplaats).
ik heb ook gewoon een factuur ontvangen van mijn aankoop. na een paar weken viel de fiets uit tijdens het fietsen, leek de accu vol maar was leeg of andersom, kortom hij deed t niet goed. dit heb ik gemeldt bij het bedrijf en zij stuurden me door naar een fietsenmaker die aangaf dat het aan de batterij kon liggen (zg. luie batterij). dit heb ik besproken en zij gaven meteen aan geen garatnie te verlenen. wel willen ze vanuit coulance de batterij opsturen. dit duurt inmiddels al ruim 4 weken. ik heb ondertussen, omdat ik geen gebruik maak van de fiets en er dus een klein slag in zat, deze ter reparatie naar de fietsenmaker gebracht (handelaar doet geen reparatie, dus vandaar andere fietsenmaker) en die kwam er dus tijdens reparatie achter dat er allemaal water uit de motor loopt, en hij geeft daarbij ook aan dat het inderdaad nog een wonder is dat ie uberhaupt werkte.  dit besproken met de ebike specialist, en die geeft aan;  je hebt garantie tot aan de deur dus we doen hier niks mee. ik zou toch denken dat ik, als ik bij een ebike specialist een ebike koop, waarbij aangegeven wordt dat alles is nagekeken, amper gebruikt etc, dat ik dan toch wel iets van recht heb? na 5 weken doet ie het niet meer!