Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
lovewinnie - 18-07-2019 09:17:08
Winkels & Webshops

Verpakte producten wegen bij ah minder dan op de sticker staat.

Veel vlees en fruit/groente worden per stuk verpakt en staat er op ca 1000gr of ca 500 gr.
al deze producten hebben dezelfde prijs. bijv kilo. kipfilet kost 7.50. alle verpakkingen staat op ca1000 gr en kosten 7.50.
geloof me, de kans dat elke verpakking 1000gr is is nihil. de een zit er overheen, andere er onder. het is gewoon hop 6 stuks er in en de machine werkt met een marche van bijv 10%. (verschilt per product) maar mijn ervaring is dat deze producten, wnr bakje vol alsnog naar de winkel gaan.
dat is ook zo met aardbeien, aardappels, appels etc. ook zijn er helaas klanten in de winkel (zie het regelnatig dus blij met nieuwe verpakking met seal) die een bakje vol proppen met aardbeien uit ander bakje, zelfde volk als die voorheen af deden wegen en er nog wat bijgooide. helaas doe je daar weinig aan. u heeft alsnog nieuw bakje gekregen, goede service dus. zelf ga ik echt niet alles afwegen. ik koop echt alles bij de ah en klantenservice en klantvriendelijkheid is ook een rede hiervoor. heb zelf in fabrieken gewerkt waar dingen verpakt worden en weet ook hoe dat soort dingen gaat. wellicht keukenweegschaal  meenemen naar de winkel