Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 18-07-2019 09:41:20
Winkels & Webshops

Verpakte producten wegen bij ah minder dan op de sticker staat.

http://www.omrekenen.nl/pond/" target="_blank">
 als antwoord (ook) op de vraag: het lijkt mij zinvol dat uw vrouw de eigen weegschaal laat ijken. en als er echt soprake is van een dergelijke reeel afwijking is het wel de winkel (beheerder of bij franchise de eigenaar) die zelf actie dient te nemen. daarbij komt ook nog dat ah winkels, zeker als het franchise zaken zijn deels zelf hun inkoop regelen/bepalen, ook afhankelijk van buurt/regio. 

op basis van de nu volgende info mogen dergelijke werkelijke negatieve afwijkingen niet: https://docplayer.nl/5701681-c-v-i-11-1-hoeveelheidsaanduidingenbesluit-warenwet-11-1-hoeveelheidsaanduidingenbesluit-warenwet.html" target="_blank">https://docplayer.nl/5701681-c-v-i-11-1-hoeveelheidsaanduidingenbesluit-warenwet-11-1-hoeveelheidsaanduidingenbesluit-warenwet.html

voor de scherpslijper: een pond is geen 500 gram . dat wil zeggen de voormalige en oude nederlandse pond. dat weet bijna niemand meer maar het is wel nog altijd de reden dat formeel de aanduiding pond in nederlandse winkels niet mag worden benut. maar ook dat weet bijn niemand.
zie: (o.a.) http://www.omrekenen.nl/pond/" target="_blank">http://www.omrekenen.nl/pond/