Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 18-07-2019 11:45:14
Geldzaken & Recht

Bank geeft mijn gegevens aan derde partij zonder toestemming

Heb meer het idee dat het tussen u en uw (v)echtgenote al langer niet zo goed gaat en dat zij daarom haar vader heeft gevraagd om de benodige gegevens m.b.t. de hypotheek e.o. de finaciën in het algemeen, bij de bank op te vragen.
uw schoonvader zal dan ook alle benodigde gegevens van uw echtgenote hebben gekregen, waardoor hij de verificatie van de bank kon omzeilen.
blijkbaar wil uw echtgenote precies weten hoe de financiën rond de hypotheek geregeld zijn en wat haar te wachten staat als er een scheiding zou gaan plaatsvinden, maarof hij die gegevens ook daadwerkelijk heeft gekregen valt zeer te betwijfelen
hoe het e.e.a. dan gespitst zal worden hangt mede af van de, al dan niet gemaakte, huwelijkse voorwaarden waaronder u getrouwd bent.
er zal dan een echtscheidingsadvocaat aan te pas moeten komen om o.a. de financiën voor u beiden te regelen.
dat er in dergelijke gevallen alleen maar verleizers zijn, dat staat vast en daar bent u dan waarschijunlijk beiden debet aan.