Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

agapon1951
agapon1951 - 19-07-2019 19:06:14
Winkels & Webshops

Verpakte producten wegen bij ah minder dan op de sticker staat.

Ga naar iemand van de winkele en vraag dit daar ter plaatse na te wegen indien u het niet vetrouwd. leer ook op de hand in te schatten hoeveel gewicht u heeft, is nog leuk ook als het het het juiste gewicht is. ik kan op gevoel wegen hoeveel erin zit. 
let ook op de doos verpakkingen meestal 1/3 lucht en de rest is de hebzucht van de klant waar albert heyn ook een handje naar heeft. dit gaat voerigens wederom ten kostte van milieu. perssonlijk allang klaar met deze zaak o.a. voorbeeld 1 meloen kost normaal 1 euro en nu is het 1 plus 1 gratis voor 2 euro enz enz de zgn kortingen via pasjes is daar precies hetzelfde reken je om betaald vaak meer dan elders het egval is.