Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 21-07-2019 10:12:50
Vakantie & Reizen

Problemen met tui vlucht naar kreta morgenochtend. advies nodig

Helaas maar zoals al gezegd is dit iets dat vaker voorkomt bij charters. zelfs kan het gebeuren dat bij het uitvallen van een voor lijndienst bestemd toestel de vervanging een voor charter bestemde is en de reizigers die met dat chartertoestel zouden vertrekken dan moeten wachten.

ik ben mij bewust dat u mogelijk toch al onderweg bent naar kriti maar dat zal wel niet het geval zijn aangezien de info van schiphol up to date zal zijn. en dan bent u dus nu nog op schiphol vrees ik. (wilt u het laten weten?)  qua klachtmogelijkheid etc. verwijs ik u naar: https://www.consumentenbond.nl/vliegen/vlucht-vertraagd" target="_blank">https://www.consumentenbond.nl/vliegen/vlucht-vertraagd  en zie ook de voorbeeldbrief. 

(mogelijke reden kan zijn dat tui momenteel alle vluchten naar cairo heeft gestaakt en dat mogelijk de nodige problemen oplevert (hoewel uw vlucht naar iraklio of chania wel een directe zal zijn).  de beste oplossing: wachten indien de vertraging er werkelijk is en het beste er van maken.