Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 23-07-2019 22:22:12
Geldzaken & Recht

Slot vervangen appartement

Blijkbaar wordt dit over het hoofd gezien; deze medebewoner mag in geval van nood, samen met een andere medebewoner of hulpdienst, de woning betreden.  
dus alleen die persoon bezit een moedersleutel  en er zal best wel een aantal voorwaarden zijn waar deze zich aan dient te houden  en niet zomaar een woning binnen lopen. en natuurlijk de brandweer kan een deur openbreken maar waarom als deze gewoon en sneller met moedersleutel zonder schade kan. en hoe die sleutelbeheerder is aangesteld is gissen maar zal er best we een zijn die alles nog op een rijtje heeft. en al die zaken die er bij gehaald als, demente sleutelbeheerder, langdurig dood in de woning liggen zal hier , mede door de vrijwilligers, niet zo snel gebeuren.
mooi dat er nog vrijwilligers zijn die de senioren helpen maar die, volgens mij, geen enkele sleutel van welke woning dan ook bezitten.
en verzorgingstehuizen, ja ze bestaan nog steeds waar op dezelfde wijze met een moedersleutel gewerkt wordt.en voor de duidelijkheid, elk appartement heeft een eigen uniek slot wat eventueel met de moedersleutel geopend kan worden dus niet door medebewoners.