Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gr
Grunn1 - 24-07-2019 12:35:26
Winkels & Webshops

Creditcard te vroeg betalen

Bij kredietwaardigheid wordt gekeken naar de limiet op je creditcard en niet naar wat je besteed hebt. het is dus ook zoals in uw geval nutteloos om een aantal dagen voor incasso datum het openstaande bedrag terug te betalen.
hetzelfde is ook met een gewone bankrekening, als je rood mag staan wordt dit geregistreerd ook al sta je nooit rood. dit heeft verder geen invloed op je kredietwaardigheid tenzij je bijvoorbeeld een hypotheek aanvraagt dan wordt het van je maximale hypotheek bedrag af getrokken.
stel je zou maximaal een hypotheek kunnen krijgen van 200.000 euro maar je kan 1500 euro rood staan en hebt een creditcard met een limiet van van 2500 euro. je kan dan nog maximaal een hypotheek krijgen van 200.000 - 1.500 - 2.500 = 196.000.