Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ch

De slimme meter geeft een hoger stand aan dan 4 jaar van kasje maar de muur ges

Slimme meter????
sluwe meter!!!!

ik heb er inmiddels 4 versleten i.v.m. communicatiestoringen, met als gevolg dat de energieleverancier het verbruik gaat schatten, met alle ellendige gevolgen vandien.

uiteraard stuurt de netwerkbeheerder de klant naar de energieleverancier en de energieleverancier stuurt de klant naar de netwerkbeheerder en wil alleen maar centjes zien.

oplossing: via de site van de netwerkbeheerder communicatiesysteem van de sluwe meter uitzetten, dit heef tot gevolg dat het verbruik niet meer naar de energieleverancier wordt doorgeseind. dit houdt in dat de gebruiker dit zelf moet gaan doen, net als in de goeie ouwe tijd.
de energieleverancier is dan gedwongen de klant bericht te sturen dat de standen doorgegeven dienen te worden, als de klant de standen niet doorgeeft wordt er alsnog verbruik geschat. let op de stand van de cv ketel tijdens de zomermaanden, zet de kamerthermostaat op een stand dat de cv niet aan kan slaan. 

aangezien de sluwe meter niet te vertrouwen is: maak iedere 1e van de maand een foto van de standen, bespaard een hoop ellende.