Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Aansprakelijkheidsverzekering wil niet betalen en ouder (kind jonger dan 18 ) ook niet

Zie de eerste reactie: u heeft helemaal niets met de verzekeraar te maken. de vader als genoemd heeft dus pech dat zijn verzekering dit niet dekt maar er staat u niets in de weg om zelf de schade te vorderen bij hem. dat wil zeggen, eventuele kosten die met het vorderen zij gemoeid.
kijk even bij een zoekmachine met term: vordering instellen en u ziet nadere info o.a. m.b.t. de kosten die er dan mogelijk zijn.
(ik geef geen verwijzing want dan zou ik reclame maken voor een bepaald bureau).

kort gezegd: begin met een brief waarin u de aansprakelijkheid stelt en zie een voorbeeldbrief: https://voorbeeldbrief.blogspot.com/2012/04/voorbeeldbrief-aansprakelijk-stellen.html" target="_blank">https://voorbeeldbrief.blogspot.com/2012/04/voorbeeldbrief-aansprakelijk-stellen.html  herhaald, houd wel rekening met kosten als de vader niet welwillend op de aansprakelijkheidsstelling blijft reageren want dan wordt het een civiele proceskwestie. het is dan aan u of dat het uw waard is gelet op de kosten van de telefoon (na afschrijving).

ps. heeft u een rechtsbijstandsverzekjering, zo ja, raadpleeg die .