Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 27-07-2019 09:04:16
Winkels & Webshops

Hoe komt het dat jumbo in wijk en aalburg 2 tot 3x zo duur is als de aldi ?

Ten eerste is de reclame van jumbo in zekere mate misleidend omdat in de kassa test er sprake was van enkele producten  die zijn vergeleken.
als u ook reclameuitingen van andere supermarkten ontvangt zoals bijv. boni, dirk, komar, digros, linders etc. dan kunt u met regelmaat ook overzichten zien van vergelijking met producten van hen met die van jumbo. en dan blijken ook de (meeste van) de dan genoemde en vergeleken producten duurder te zijn.

daarbij is, als al gezegd, er ook sprake is van het feit dat ook bij jumbo veel uitbaters franchisnemers zijn die voor een deel zelf bepalen. de prijs die in de folder van die jumbo wordt genoemd voor de aanbiedingen van die week zijn wel bepalend.