Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

muijserwh
muijserwh - 29-07-2019 16:40:50
Geldzaken & Recht

Tandarts wil niet helpen

Ik heb ook iets dergelijks meegemaakt. mijn toenmalige tandarts wilde de brug verwijderen om het gaatje dat in de kies zat die onder de brug zat te repareren. de brug moest opnieuw gemaakt worden. ook mij zou dat een dergelijk bedrag wat u noemt gaan kosten. ik heb wel een tandarts verzekering , maar moest toch een vrij groot bedrag bijbetalen, hetgeen ik toen en ook nu niet heb! ik heb een second opinion gevraagd bij een andere tandarts. die heeft het opgelost door de brug en ook nog een kroon er af te halen. de brug kon niet heel blijven. de kroon wel. het gaatje is gevuld. de kroon teruggeplaatst. er zit nu wel een gat in mijn rechter onderkaak. de kosten waren aanzielijk minder.
ik weet natuurlijk niet of deze optie iets voor u is, maar ik zou toch maar een second opinion bj een andere tandarts vragen