Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
jorisw - 31-07-2019 07:33:39
Geldzaken & Recht

Postnl

A- ondanks alle t&t mogelijkheden blijft een postsysteem een best effort systeem. er is nooit 100% zekerheid dat iets aankomt (de vrachtwagen kan immers in brand vliegen, in een ravijn belanden etc etc. inherent aan het systeem. dat kan je met geen wet oplossen.

b- waar halen mensen het idiote idee vandaan dat iets aangetekent versturen betekent dat je aflevergarantie hebt? aangetekent versturen betekent niets anders dan dat de ontvanger moet tekenen voor ontvangst zodat de verzender een bewijs heeft dat het is ontvangen. het is geen prioriteits of andere geavanceerde postdienst.

(c- waarom moet je in vredesnaam een kentekenbewijs opsturen; als die mensen zonder in italie zijn gekomen, kunnen ze ook wel weer zonder terug)

d- iemand die een waterdicht postsysteem kan verzinnen moet direct een bedrijf oprichten.