Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 31-07-2019 08:30:45
Voeding & Gezondheid

Afschrijving

Wie heeft hier de opdracht gegeven voor het afschrijven van de zorg? het verwijzen naar de huisarts lijkt mij bijzonder vreemd want u bent de enige die de opdracht daartoie kan geven! de huisarts kan en mag dat niet.
zie dit: https://www.zorroo.nl/klachtenformulier/" target="_blank">https://www.zorroo.nl/klachtenformulier/  maar het lijkt mij in uw geval nog beter om contact te zoeken en advies te vragen bij http://www.juridischloket.nl" target="_blank">www.juridischloket.nl  of eventueel met http://www.skgz.nl" target="_blank">http://www.skgz.nl hoewel het hier dan uitsluitend betrekking kan hebben op het feit dat uw zorgverzekeraar wel steeds geld terug haalde maar het verder niet oploste. daarbij geldt dat dat mogelijk ook niet kon aangezien u de enige opdrachtgever kunt zijn en uw huisarts dat niet is. (zorro is een samenwerkingsorgaan  van huisartsen).