Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 01-08-2019 09:28:14
Geldzaken & Recht

Zorgtoeslag.nl

Diut is wel een heel bijzondere: u vraagt via een intermediair zorgtoeslsag aan en die intermediar vraagt daar geld voor met o.a. de leus: ontvang uw maximale toeslag.
waarom deed u dat????? u zegt niet goed te hebben gekeken en dat is nu net é'n van de problemen met zoekmachines en 'gelikte websites'die dan naar voren komen.  u kunt zeer eenvoudig via 'mijnbelastingdienst.nl' zelf op een heel eenvoudige manier uw zorgtoeslag aanvragen (en ook andere toeslagen als u daar recht op heeft). u krijgt dan zonder enige kosten de toeslag waar u recht op heeft. indien uw inkomen wijzigt kunt u ook zelf heel eenvoudig deze wijzigingen zelf doorgeven.

wat heeft een derde, dit bemiddelingsbureau, met uw persoonlijk gegegevens te maken terwijl het ook nog een verdienmodel van hen is? 

ik hoop voor u dat de 14 dagen bedenktijd niet voorbij zijn. het lijkt mij dat het betaan van deze buro's een aardig onderwerp kan zijn voor behandeling in een kassa tv programma.