Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
pebk - 02-08-2019 12:55:22
Geldzaken & Recht

Postnl

Het enige is wat niet goed gegaan is, is misschien het advies van de medewerkster op het postkantoor. zij heeft misschien iets te gemakkelijk gezegd dat het er waarschijnlijk maar drie dagen over zal doen, al staat er drie tot vijf/zes voor. en inderdaad zoals gezegd gaat het om werkdagen. met andere woorden het was heel krap en er was een dosis geluk voor nodig om deze brief uberhaupt op tijd te laten aankomen.

aan de andere kant zou ik me meer zorgen maken om degene die u advies gegeven heeft het kentekenbewijs op te sturen. het is een verplicht document, maar ik zou er bij gebrek aan beter een foto van laten sturen... via de app of zo. er gaat niemand dood als het kentekenbewijs er niet is. hooguit krijgt de bestuurder een boete. de heenweg heeft men toch ook overleefd?