Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 05-08-2019 20:42:54
Geldzaken & Recht

Mag een bedrijf zonder terugkoppeling op de mail incasso inschakelen?

Weer eens een klacht over intrum justitia. als u kunt bewijzen wat u stelt dan behoeft u feitelijk nu helemaal niets te doen. beter gezegd de incadssobrief gewoonweg negeren.
ik begrijp dat u via e-mail om opheldering heeft gevraagd en de gewicht bewakers daar niet op hebben gereageerd. wat u in deze nog wel kunt doen is een breif zenden aan weight watcers en daarin met kopie van de bewijsstukken dat zij volstrekt onrechtmatig een incassoburea hebben ingeschakelt en vordet dat men dat per onmiddelijk terugtrekt. stel daarbij dat indien men dat niet doet u zich alle rechten voorbehoud.

als er niet of negatief wordt gereageerd op deze aangetekend te verzenden brief (vorder ook de kosten van de briefverzending) behoeft u verder niets te doen tenzij men het waagt om de vordering formeel te maken middels een deurwaardersexploit met oproep voor een zitting. negeer dat dan niet en ga met uw bewijzen naar de zitting. zou u dat negeren is het risico van een verstekveroordeling/negatieve beslissing voor u door de kantonrechter veel te groot.
laat u niet intimideren door i j.