Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
mof - 09-08-2019 12:05:30
Huishouden & Energie

Onterechte afschrijvingen van essent

Uw totale kosten waren een kleine zestig euro, was dat over een vol jaar aansluiting, of een paar maanden van dat jaar?
zat u bijv eerst een tijd bij een andere aanbieder en heeft u maar een paar maanden bij essent gezeten?

wettelijk moet de leverancier het termijnbedrag aanpassen aan uw redelijk gebruik, als dat 60 euro is over twaalf maanden dan is zelfs die 11€ al fors meer, namelijk 220% van wat u gebruikt per maand.
5€ is wel heel weinig moet ik zeggen, maar ik ga vooralsnog ervanuit dat u goed de meterstanden en uw rekening heeft telezen.

als het allemaal klopt dan kunt u protesteren regen het hoge termijnbedrag en tegen afsluiting en bij adsluiting schade claimen

helaas bestaat er bij energiebedrijven, en internet, post, verzekeringen etc. geen fatsoen meer om problemen zoals deze te onderzoeken en op te lossen. ze zijn er alleen op uit om in uw portemonnee te graaien wanneer hen dat uitkomt.
ik ga volgend jaar van mij electruciteit en gascontract af .... zelfs dat is een probleem, een cotract opzeggen zonder elders een contract af te sluiten. het zijn geldzuigers! 
ik wens u succes.