Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 10-08-2019 19:12:33
Computers & Telefonie

Systeemherstel, hoe werkt het?

Uw vraag is niet geheel duidelijk: er kan sprake zijn van herstelschijven waarmee u een oude situatie van uw pc herstelt maar het is mijn niet duidelijk of u mogelijk opstart of boor herstel bedoeld. hoe dan ookis het altijd zeer zinvol om voorafgaande aan welke wijze dan ook al uw bestanden op een externe schijf te kopiëren als backup of een backup te maken als ook aangegeven in uw handleiding. zo er na herstel dan bestanden zouden zijn verdwenen kunt u die opnieuw plaatsen. voer in ieder geval nooit reset uit naar fabrieksinstellingen want dan bent u alles kwijt dat u heeft geïnstalleerd dus ook programma's etc. zie de uitgebreide vingerwijzing van @edrick3.

oh oh, na verder lezen zie ik dat u nog steeds vista benut. let er op dat vista niet meer wordt bijgewerkt qua beveiliging etc en dat al een aantal jaren niet meer.
bij vista zou systeemherstel als aangegeven wel moeten werken en dan met teruggaan naar een datum/tijdstip dat dit fenomeemn zich nog niet voordeed.

als gezegd: microsoft biedt geen ondersteunig meer voor vista en dus u kunt m.i daar niet meer terecht.