Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 16-08-2019 14:31:26
Computers & Telefonie

Wifi gebruiken

Schakel zo in windows 10 wifi in:

klik rechtsonder op het pictogram van de internetverbinding: of . klik eventueel eerst op het witte driehoekje links van het systeemvak om het pictogram van de internetverbinding zichtbaar te maken.
een lijst met beschikbare wifi-verbindingen opent. bij elke verbinding staat de naam en of de verbinding is beveiligd (met een wachtwoord). klik op de wifi-verbinding waarmee u wilt internetten.
klik op verbinding maken.
bent u al eerder online geweest op die verbinding? dan hoeft u geen wachtwoord meer in te vullen. maakt u voor de eerste keer contact met een beveiligde verbinding? typ dan het wachtwoord en klik op volgende.
klik, indien nodig, op ja.

de verbinding wordt gemaakt. wilt u op een later moment opzoeken met welk wifi-netwerk de computer is verbonden? klik dan het pictogram van het internet in het systeemvak. bovenaan staat de actieve verbinding.

(bron: https://www.seniorweb.nl/tip/tip-verbinding-maken-met-wifi-in-windows-10" target="_blank">seniorweb)