Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 17-08-2019 19:06:45
Geldzaken & Recht

Cashkikker

Ik sluit me bij de rest aan. deze website is nog geen 2 maanden in de lucht.

u wordt belazerd waar u bij staat (zit). uiteraard klopt hier helemaal niets van. op geen enkele foto is iets echt persoonlijks te zien, bijv. een gebruikte kamer o.i.d.

we lezen over een poos wel wie er achter deze misleidende website zit. zolang de politie en het o.m. er niets aan doet, kunnen deze 'kikkers' gewoon doorgaan. op een gegeven moment verdwijnt deze website weer en beginnen die oplichters gewoon weer met een nieuw 'verhaal', waar vervolgens weer een andere doelgroep intrapt. ik schrijf het maar in gewoon, goed begrijpbaar nederlands: het is gewoon tuig (= https://www.vandale.nl/gratis-woordenboek/nederlands/betekenis/tuig" target="_blank">slechte mensen).