Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 18-08-2019 10:03:01
Huishouden & Energie

Contract ondertekend met valse handtekening

Zie de al gegeven reacties maar doe in ieder geval ook een melding aan http://www.fraudehelpdesk.nl" target="_blank">www.fraudehelpdesk.nl en doe ook melding bij de politie (hoewel die daar mogelijk niets mee zal doen). aangifte/melding bij de politie kan ook digitaal.
het lijkt mij dat u zowel aan uw huidige leverancier (naast de melding dat u niet wenst over te stappen) melding dat u een en ander heeft gemeld bij de fraudehelpdesk en bij de politie.

en (als al gemeld) uiteraard eneco melden van dit valselijk handelen namens hen. 
zie ook de al gegeven (@marita5) verwijzing https://www.consuwijzer.nl/vergelijken-en-overstappen/energie/energieleverancier-veranderd-terwijl-ik-dat-niet-wilde" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/vergelijken-en-overstappen/energie/energieleverancier-veranderd-terwijl-ik-dat-niet-wilde omdat het u dan ook duidelijk is dat u niet de eerste en enige bent die dit is overkomen (en u kennelijk eerdere berichtgeving over dit soort misleiding door colporteurs namens energieleveranciers heeft gemist in ook programma's als kassa en radar.) 
door de toen genoemde leveranciers is gesteld dat dit niet meer zou gebeuren.

als ik uw vraag nog eenss lees komt het mij voor dat u heeft bedoeld om de vraag te richten aan de redactie van 'kassa'. wij zijn een groep vrijwilligers die op basis van kennis, ervaring etc. probren consumentenklachten te beantwoorden. voor de redactie is het adres kassa@bnnvara.nl