Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 18-08-2019 17:10:40
Huishouden & Energie

Koelkast deur gaat even open en dicht na sluiten vriezer.

In deze volg ik de reactie van @tijger1 in die zin dat het mij voorkomt dat de verkoper aan u 'een broodje aap' verkoopt met zijn 'no frost redenering.
dat als oorzaak kan slechts plaats vinden als er in uw koel/vreiskast een directe verbinding is tussen beide ruimtes en dat lijkt mij dat dat niet het geval zal zijn.
maar ik ken uw type koel/vreiscombinatie niet exact.
de verkoper is verantwoordelijk voor het leveren van een deugdelijk product maar in deze kwestie kan het m.i. geen kwaad dat u zelf contact opneemt met de service afdeling van bosch en/of navraag doet bij een andere witgoedleverancier.

let wel op dat uw combinatie als ook al gezegd altijd waterpas moet staan en als dat niet het geval is door het door u zelf wijzigen van de afstelling kan dat reden zijn dat de oorzaak aan u wordt verweten (onjuist gebruik).