Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 18-08-2019 20:50:42
Voeding & Gezondheid

Opgelicht door orthodontist?

U heeft een begroting gehad en daarna een nota voor een veel hoger bedrag? dat kan niet anders dan betekenen dat u de inbgreep op basis van deze begroting heeft laten verrichten.  u kunt neem ik aan bewijs leveren van de begroting en ook dat er nadien geen contact is geweest, voorafgaande aan de ingreep, dat de nota hoger zou zijn. in dat geval is het zaak om, als u dat heeft uw rechtsbijstandsverzekeraar in te schakelen en zo niet dan contact oop te nemen met http://www.juridischloket.nl" target="_blank">www.juridischloket.nl omdat er dan sprake is van civike onrechtmatig/onwettig handekelen en in ieder geval het in gebreke bliven inzake het nakomen van de ingreep op basis van de gemaakte afspraak/begroting. 
ik begrijp niet dat u niet voor het 18e jaar van uw dochter overleg heeft gehad met uw verzekeraar en het kan ook zinvol zijn omdat alsnog te doen m.b.t. deze kwestie.
hoe dan ook valt dit handelen niet onder het medisch tuchtrecht en kunt u daar geen beroep op doen.

u maakt een opmerking over zwart betalen, als dat juist is is ook dat zeer kwalijk en kan een reden zijn om ook melding te doen bij de belastingdienst indien u dat kunt bewijzen.. hoe dan ook, er kan alleen en bedrag open staan als de ingreep ook is uitgevoerd, anders kan het al helemaal niet.