Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 19-08-2019 12:50:47
Computers & Telefonie

Voor mij vreemde internet links in mijn chrome geschiedenis




ep

door epcot 19 aug. 2019 om 11:12 
805 antwoorden / 17 vragen


verwacht hier van een aantal vaste reageerders geen serieuze antwoorden want veelal zijn dat antwoorden die niks met de vraag te maken hebben maar veelal om met een strenge vinger te wijzen wat wel en wat niet goed is in hun ogen.




@epcot,

dit reactie van u heeft ook niets met de inhoud van het onderwerp te maken, maar probeert alleen maar andere deelnemers op dit forum in een kwaad daglicht te stellen.
open uw eigen ogen eens en kom zelf eens met een serieuze en plausibele verklaring voor het ongewenst intreden van de gewraakte cookies op de computer van ts.
wijzen naar anderen die volgens u ook niets anders doen, geeft in dit geval geen enkele "bevredigende" oplossing voor het soort cookies die er bij ts. geplaatst zijn !!    ;-)