Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
joskaa - 19-08-2019 13:48:30
Winkels & Webshops

Bezorger dhl komt niet aan de deur

Vorige week kwam de buurvrouw 's ochtends vragen of ik die ochtend misschien een pakket had aangenomen van dhl dat voor haar bestemd was want ze had bericht ontvangen dat haar pakket bezorgd en ondertekend was met haar voornaam ( we hebben beiden dezelfde voornaam). ze was de hele ochtend thuis gebleven omdat ze de pakketbezorger verwachtte. bovendien was er geen dhl bezorger te bespeuren op de camerabeelden rondom haar huis.
nou dat pakket had ik niet dus ik heb haar aangeraden de leverancier te bellen met dit verhaal zodat deze leverancier achter dhl aan moest voor uitleg over dit probleem en deze vreemde gang van zaken. dat hielp direct.
een paar uur later kwam alsnog de dhl bezorger met het vermiste pakket langs maar belde eerst bij mij aan. ik heb hem laten weten wat ik dacht van zijn aflever-praktijken en zelf handtekening plaatsen en hij droop vervolgens beschaamd af naar de buren. maar het pakket was gelukkig terecht.