Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 22-08-2019 14:26:34
Winkels & Webshops

Verzendkosten

21 beoordelingen in de laatste 7 dagen, 1 slechte, 3 met 4 sterren en de rest 5 sterren. slechts 20% van klanten schrijft een revieuw. in dit geval zou deze, voor mij totaal onbekende webshop, dus meer dan 100 bestellingen afgelopen week hebben. zou dat veel of weinig kunnen zijn? vreemd, deze maand zijn er alleen al 64 revieuws geschreven. uitgaande van de 20% nu dus al 320 orders. en nagenoeg allemaal positief? 
er wordt een heel specifiek product aangeboden, en door wie? bij de kvk staan ze ingeschreven als groothandel in orthopedische artikelen. vreemd, een groothandel levert niet aan consumenten en al helemaal niet zo veel. het adres is een verzamelgebouw waar kantoorruimtes verhuurd wordt. terug sturen moet naar een postbus, dus waar hun voorraad ligt blijft vaag.

als ik u was, alles terug sturen en geld terug vragen. daarna gaan bestellen bij een winkel die wel durft te zeggen wie of wat hij is.