Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 23-08-2019 16:15:19
Computers & Telefonie

Heeft iemand ervaring met wifi boost van the gadget review guy com.?

Hallo neelie15 , 

deze site is geregistreerd op 22 - 1 - 2019 , adres :  straat , bpm 333868 banzelt 4 a  , stad root - sur - syre  6921 ,  luxemburg 

de site wordt beheerd door : denk tech enterprises limited rm 709b , 7 / f welderige building 402 406 hennesy road wanchai , hong kong .
m.a.w.  u heeft chinese rommel ontvangen .

de voorwaarden ( google vertaling ) 


limited lifetime warranty (optioneel en alleen van toepassing als afzonderlijk aan te schaffen)


voor een extra vergoeding, die u in uw aankoop bij het uitchecken, heb je gemaakt van limited lifetime warranty service ( “garantie”) op  super boost wifi booster .

deze garantie dekt defecten in materiaal en vakmanschap voor de praktische levensduur van super boost wifi booster gekocht van deze site of andere erkende dealers. wij bieden geen garantie voor producten gekocht bij iedereen die niet een erkende dealer. als producten worden ingekocht bij een niet-geautoriseerde verkoper, deze garantie niet geldig. deze garantie  dekt super boost wifi booster voor zijn leven op de markt voorzien van de dekking eindigt als u verkoopt of overdragen van het product.  


producten moeten worden teruggestuurd naar ons voor de evaluatie met de originele aankoopbon, bewijs van aankoop of dealer factuur record. items met defecten in materiaal en vakmanschap zal worden gerepareerd of vervangen. schade als gevolg van slecht onderhoud of een ongeval kan worden gerepareerd met een redelijke snelheid en een vergoeding in rekening gebracht voor de retourzending. we zullen het product te inspecteren zonder kosten voor jou. als we vaststellen, naar eigen goeddunken, dat het product een defect onder deze garantie , we zullen herstellen of vervangen.  


klanten zijn verantwoordelijk voor de verzending van het product naar ons. mits we vaststellen, naar eigen goeddunken, dat het product een defect onder deze garantie , zullen we dekking van de kosten van de retourzending. wij raden u aan uw product te verzenden met een gerenommeerde luchtvaartmaatschappij die het bijhouden van informatie en bewijs van levering kan bieden. klanten zijn verantwoordelijk voor hun product tot we tekenen voor ontvangst. we kunnen niet verantwoordelijk voor pakketten verloren tijdens het transport worden gesteld.