Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 23-08-2019 18:01:05
Geldzaken & Recht

Tegenpartij erkent de schade niet

Hoe dan ook dit door uw verzekering laten uitzoeken en uw ervaring ook heel duidelijk daar melden. u heeft neem ik aan uw deel van het formulier ingevuld en als dat lateris gewijzigd is er in beginsel ook nog sprake van valsheid in geschrifte.
de smeos van achteruit rollen komt vaker voor maar dan is de snelheid ook zo zo laag dat er feitelijk geen of zeer weinig schade zou zijn.  u heeft het kenteken van de andere autto en er kan dus ook nog worden bewezen dat de remmen het niet deden als er direct daarna een bezoek aan de garage is geweest door degene die u aanreed.

u heeft hoe dan ook het voordeel dat normaliter er vrijwel altijd sprake is van achterrop rijden. en niet van achteruit rollen. dat nog afgezien van het feit dat ook dan een achteropkomende bstuurder afstand dient te houden en alert dient te zijn!

(uw verzekeraar kan daar goed over oordelen)