Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 23-08-2019 18:10:02
Computers & Telefonie

Heeft iemand ervaring met wifi boost van the gadget review guy com.?

Jammer van uw geld, zeker nu ik ook zie dat het apparaat dat u noemt veel en veel goedkoper wordt aangeboden. door nederlandse bedrijven) 
heeft u het apparaat on-line gekocht, dan had u recht om het binnen 14 dagen terug te zenden en zo niet dan geldt hoe dan ook de consumentenbeschermingswetgeving maar naleving door vorderen bij een bedrijf in hongkong kan u nog veel meer geld kosten.

(ook) ik neem aan dat uw vraag doelt op lage snelheid van uw wifi en dan kan de oplossing zelfs nog goedkoper zijn door na te gaan of u op het kanaal waar uw wifi werkt niet veel 'concurrentie' aanwezig is en het kiezen van een ander, in uw omgeving minder druk kanaal, de oplossing is. uw provider kan u daarbij assisteren, u kunt ook op uw gsme een wifi analyzer installeren en het dan zelf nagaan.