Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 26-08-2019 08:59:38
Vakantie & Reizen

Medische noodzaak door lengte in een vliegtuig

Ten eerste: een bepaalde lengte kan nooit een medische noodzaak opleveren.
ten tweede, 'alles dat u op internet vindt is absoluut waar' en dat is dan ook de boodschap die u kennelijk duidelijk heeft gemist als waarschuwing in diverse media.

wat wel waar is dat vooral bij prijsvechter/budget vliegbedrijven de stoelen soms erg dictrh op elkaar staan en dat problemen kan opleveren qua lange benen. dat behoeft echter helemaal niet het het geval te zijn en het is ook bij lange na niet boj alle luchtvaarmaatschappijen het geval.

en dat betenet dus vooraf even oriënteren op de situatie in het vliegtuig dat door u zal worden benut. daarbij kan een plaats boeken direct naast het gangpad al een zeer goede optie zijn.

een direct antwoord op uw vraag: 'broodje aap'. u behoeft helemaal niets, ik heb nog nooit gezien of bemerkt dat er bij de gate een lengte meter voor lange personen is.