Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 28-08-2019 13:18:41
Geldzaken & Recht

Huurwoning opgezegd, moet nu garage afbreken van woningbouw

heel eenvoudig als u de woning bezichtigd hebt wat ongetwijfelt is gebeurt en ze hebben niet aangegeven dat de garage niet er hoorde te staan dan kunnen ze mooi op hun kop gaan staan maar dan hoort de garage bij de woning.


voor een woning betrokken wordt moeten de staat van het pand op papier zetten en daar bij ook wat er voor bij gebouwen er bij staan en als dat het geval is dan zit u gebeiteld.


dat de vorige bewooner de garage niet heeft afgebroken maar aan u over gedaan heeft doet niets tenzaken als dat niet in uw huurcontract is opgenomen.


immers zie je een garage niet snel over het hoofd en als u ex-buren mee willen werken kan u ook aantonen dat de garage er al stond toen u het pand betrok.