Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 31-08-2019 08:52:34
Computers & Telefonie

Staat bol.com in zijn recht?

Je bent er van overtuigd dat je gelijk hebt en wilt een beroep doen op het herroepingsrecht. dat zul je het niet op redden.
cd's en dvd's worden al sinds jaren verzegeld, of zodanig ingepakt dat je ze niet zonder de folie te verbreken kunt openen. dit om te voorkomen dat ze gekopieerd worden en dan weer worden teruggebracht. nu je 14 dagen herroepingsrecht hebt kun je bovendien dat spel gemakkelijk spelen.
cd’s en dvd’s waarvan de verzegeling na levering is verbroken.
https://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/rechten-bij-aankoop/online-telefonische-aankopen/online-telefonische-aankopen" target="_blank">https://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/rechten-bij-aankoop/online-telefonische-aankopen/online-telefonische-aankopen

je schrijft echter dat je er bij je aankoop niet voldoende op bent gewezen dat deze dvd mogelijk niet  met windows 10 kan worden afgespeeld. dat is een ander verhaal. pas na klikken op de website van de partner van bol, werd je er op gewezen je kon het wel zien bij de specificaties onder het product. ook op de dvd zelf. je hebt dat allemal niet gelezen. er staat geen waarschuwing onder het product, dat hij niet gemaakt is om op windows 10 af te spelen. windows 10 is standaard. een duidelijke waarschuwing ontbreekt onder het product. daar zou je een punt kunnen hebben.