Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 01-09-2019 18:04:54
Geldzaken & Recht

Negatieve bkr

Bedoelt u “met schone lei” met die wspn dat allen bij wie er schulden waren tot de laatste cent betaald zijn, dus ook niet slechts een percentage (af)betaald?
die bewindvoerster kan natuurlijk niet beoordelen of u in de toekomst al dan niet opnieuw een risico zult vormen. ik persoonlijk zou u niet zo gauw geld lenen.
ik vraag mij af, gezien uw verhaal, en de wijze waarop u over e.e.a. lijkt te denken en te redeneren of u eigenlijk wel geleerd heeft van die wspn. in ieder geval bent u nog maar een blauwe maandag uit die schuldsanering, en geld wat er niet is wordt alweer uitgegeven. dwz dat is de bedoeling als daar niet een halt toegeroepen wordt. u lijkt het drukker te hebben met geld willen uitgeven dan in te willen zien hoe het werkt met geen schulden maken.
en nee, ik heb geen tips w.b. hypotheek. ik heb ook geen ervaring met zulke kwesties omdat ik eerst spaar en niet doe aan schulden maken en bovendien de tering naar de nering zet. waarom zo dramatisch doen: “donderslag bij heldere hemel”? ga een huis huren als u zich een koop niet kunt veroorloven, en dat kopen lijkt u niet te kunnen. het verkochte huis was tenslotte ook niet van u. zoek extra werk, ga sparen, zet de tering naar de nering en stop met op te grote voet leven. minder overbodige woorden gebruiken zou ook een tip kunnen zijn want de mensen laten zich toch niet zand in de ogen strooien. beoordelingen over hypotheek verstrekking kunnen mij niet streng genoeg zijn evenals registraties zoals met de bkr.