Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 01-09-2019 20:19:04
Huishouden & Energie

Zonnepanelen

ja natuurlijk kun je daar zonnepanelen plaatsen, maar dat gaat niet zomaar.


daar heb je nog wel meer voor nodig, regelapparatuur, accu's enz, maar dat kun je zo lezen op de link die ik onderaan geef als je daar op klikt.


maar waar wil je de opgewekte stroom voor gebruiken, voor 240v apparatuur, dan heb je nog een omvormer nodig.
of wil je de reguliere spanning van de accu(s) gebruiken, 12 of 24 volt, dan heb je apparatuur nodig voor die voltage, maar alles is mogelijk



is dat buitengebied veilig? ik weet van kennissen dat er raak ingebroken wordt in huisjes die op volkstuinen staan, en mogelijke zonnepanelen op je dak is roepen van verre: ""halllooo, hier is wat te halen..." , en dan ben je alles kwijt, zowel zonnepanelen, maar ook alles wat daar onder hangt, maar dat is je eigen pakkie an..
de link, klik hier-> http://www.duurzame-zonnepanelen.nl/zonnepanelen-op-een-accu-aansluiten" target="_blank">zonnepanelen op accu aansluiten

is het om alleen stroom te kunnen gebruiken als je zelf op de tuin bent?
is misschien een "fluisteraggregaat" niet handiger? de capaciteit ligt meestal tussen de 2000 en 6500 watt van deze aggregaten en daar kun je héél véél mee doen in een tuinhuisje.
als je weer weg gaat kun je die zo weer meenemen, echt zwaar zijn ze niet.