Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 02-09-2019 10:22:08
Geldzaken & Recht

Negatieve bkr

Van de negatieve kant bekijken? u hebt niet één enkele a3 notering. u hebt in de wsnp gezeten en dat zal niet alleen voor de schuld bij neckermann geweest zijn. en of uw schulden nou gemaakt zijn bij de bakker of een bank, doet helemaal niet ter zake. die schulden waren blijkbaar dermate hoog, dat alleen wsnp een oplossing voor u bood, niet voor de schuldeisers. en die schulden waren dus zo hoog, dat zelfs een minnelijk traject niet mogelijk was. dus geen een schuldeiser heeft gekregen waar hij recht op had. 

de financiering is nu afgewezen op die a3 notering, dat is makkelijk voor een bank. hoeven ze naar het hele verdere verhaal niet te kijken. had u die a3 notering niet gehad, dan zou u afgewezen zijn op de wsnp. 

en uw bewindvoerder kan schrijven wat zij wil, zij staat niet als borg op de hypotheek.