Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 03-09-2019 08:50:49
Geldzaken & Recht

Notaris onderzoek erfdienstbaarheden

overboekken op een rekening gaat alleen bij abn, rabo en ing direct naar mijn weten maar waarom een spoed overboeking noodzakelijk is? echt een raadsel daar behalve in het weekend het de volgendedag al op een rekening staat.


wat erfdienstbaarheid betreft klopt het wel er kan in-middels een verkoop van de ondergrond zijn geweest en dat is de notaris verplicht te onderzoekken helaas mag een notaris zelf bepalen hoeveel dit gaat kosten maar hijzij moet u daar wel van te voren over informeren.


 


een website die u meer informatie kan bieden : https://www.notaris.nl/de-notaris/klachten-over-de-notaris" target="_blank">https://www.notaris.nl/de-notaris/klachten-over-de-notaris