Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 04-09-2019 10:00:11
Geldzaken & Recht

Ontevreden in restaurant

U behoeft helemaal niet te doen, anders dan melding maken van deze dreiging en gang van zaken bij de politie.
dreigmails van een deurwaarder? lijkt mij onmogelijk, het zal wel een louche incassifiguur zijn. een deurwaarder komt met met een betekende vordering aan de deur en een oproep voor een zitting.


de vraag is ook mijnerzijds of u wel het gehele verhaal juist en volledig vertelt en er wel degelijk sprake kan zijn van het feit dat de afhandeling van een culinair menu langer kan duren dan verwacht. maar meer dan twee uren is m.i. hoe dan ook wel erg lang.

zo er toch een oproep komt van een echte gerechtsdeurwaarder met daarin een vordering en zittingsdatum, negeer dat dan niet en ga naar de zitting om te voorkomen dat u bij verstek tot betaling wordt veroordeeld. uw verhaal moet dan wel zeer helder en juist zijn.