Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
harrybre - 04-09-2019 15:23:54
Geldzaken & Recht

Ontevreden in restaurant

Het verhaal begint altijd met je orienteren, waar je naar toe gaat, en wat daar te verwachten is.
voor "een bak voer" moet je naar de chinees om de hoek, de frituur, of een niveau hoger van der valk c.s. gaan. bij een diner-dansant niet zeuren, dat men iedere keer onderbreekt voor 'moeilijke stappen-op-de-vloer", en bij een hoog gesitueerd restaurant met panoramisch vergezicht niet zeuren over hoogtevrees. en in een culinair hoogstaand restaurant met een diner-voor-de-hele-avond krijgt u eerst diverse "liflafjes", met naderhand pas de hoofdschotel(s). u betaalt daar m.n. voor de entourage = decor, sfeer, uitzicht, en.. aparte gerechten en opmaak.  voor een "bord frites met doperwten en 3 kroketten met enkele glazen sjuderans" had u ergens anders heen moeten gaan.