Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

la
langeco - 05-09-2019 14:09:20
Geldzaken & Recht

Werkplekverhuizing

Dank jullie wel voor jullie informatie.

even voor de volledigheid wat meer informatie.

ik ben 20 jaar geleden begonnen bij deze firma en het was toen de tijd nog een familiebedrijf.
echter een jaar of 10 gelden heeft de toemalige eigenaar zijn zaak verkocht.
de nieuwe eigenaar heeft meerdere vestigingen en doordat er de laatste maanden wat klanten zijn vertrokken is het werk drastisch teruggelopen.
20 jaar geleden was er dus geen sprake van standplaats of werklokatie dus dit is ook niet terug te vinden in mijn contract.
het werk zal de aankomende maanden op het huidige niveau blijven daardoor hebben wij te veel personeel.
nu is er reeds van veel personeel afscheid genomen maar nog steed te veel aanwezig daarom deze maatregel om de komende halfjaar
wat mensen te verdelen naar andere vestigingen.
er komt een auto van de zaak te staan en er word gereden vanuit mijn huidige werklokatie.
ik ga niet weigeren om bij die andere vestigingen aan de slag te gaan alleen ik weiger om persoonlijke redenen de auto te gaan besturen.
waar het mijn eigenlijk nu om gaat is of je nu rijd of meerijd ik moet elke dag een uur heen en een uur terug rijden en die tijd willen wij dan natuurlijk allemaal wel betaald krijgen. ik zal morgen met mij verhaal dan ook naar het lokale juridisch loket gaan zoals aangeraden. nogmaal hartelijk dank voor de nuttige informatie.