Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 11-09-2019 12:20:57
Huishouden & Energie

Extreem hoge gasrekening en verouderd systeem

bent u lid van de huurdersvereniging die iedere woningstichting verplicht moet hebben? zo ja, meldt uw probleem dan in ieder geval ook bij hen.
ik neem aan dat u niet de enige bewoner huutrder bent die hier hinder van heett. mogelijk is er in uw complex ook sprake van een bewonerscommissie (al of niet als onderdeel van de huurdersvereniging. voor info van uw huurdersvereniging: https://hbva.nl/" target="_blank">https://hbva.nl/  u vraagkan worden doorgespeeld aan de huurbond.
daarbij is het ook nog mogelijk dat u dit probleem aankaart bij de https://www.huurcommissie.nl/onderwerpen/onderhoud-en-gebreken/" target="_blank">https://www.huurcommissie.nl/onderwerpen/onderhoud-en-gebreken/ .  
let op dat indien u de verwarming niet aanzet u waarschijnlijk toch wel een rekening zult krijgen.

hetgeen u meldt over het gesloten systeem is wel zeer merkwaardig omdat naar mijn weten iedere radiator seoaraat aangesloten dient te zijn en er hoe dan ook nog een 'terugloop'dient te zijn. daarbij geldt ook nog dat indien uw bemerking juist is bij het afsluiten van éé radiator en ook geen warmte meer kan worden geleverd en de pomp ook niet behoeft te draaien. m.i. al met al een zeer merkwaardige en als uw bemerkingen juist zijn foutieve situatie.