Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 11-09-2019 17:12:31
Huishouden & Energie

Plinten slordig gelegd: wat is acceptabel?

Als u van mening bent dat de vakman het beter had kunnen doen is de oplossing primair aan die vakman. als die voorstelt om, omdat de ondergrond ongelijk is dat te doen met kit is het aan u om dat wel of niet te accepteren. u kunt een tweede opinie vragen bij een andere vakman en als die een andere en naar uw mening wel een betere oplossing kan geven kunt u na het melden daarvan aan de vakman die u ingeschakeld heeft een en ander op diens kosten laten wijzigen. ik sluit evenwel niet uit dat een andere vloerenlegger ook zal aangeven dat overgangen en kieren te kitten de beste oplossing is (anders dan het egaliseren van de ondergrond (en ik een beetje verbaasd ben dat dat niet is geadviseerd alvorens de vloer te leggen.
zie de nadere info indien het inderdaad niet goed is: https://www.consuwijzer.nl/voorbeeldbrieven/garantie-of-reparatie-of-geld-terug/voorbeeldbrief-laatste-kans-voor-herstellen-niet-goed-uitgevoerd-werk" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/voorbeeldbrieven/garantie-of-reparatie-of-geld-terug/voorbeeldbrief-laatste-kans-voor-herstellen-niet-goed-uitgevoerd-werk    ps. bij nader bekijken van de foto lijkt het mij meer een kwestie van te veel ruimte bij de hoekovergangen. daar zijn toch ook hoekhulpstukken voor afgezien dat de plinten dan net iets te kort afgesneden lijken te zijn.