Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 12-09-2019 17:28:54
Geldzaken & Recht

Hoe verder met ing?

En laat nu abnamro ook de scan van de qr-code introduceren! maar ook daar kunt u dan ook nog met de identifier terecht.
niet veel anders dan nu al bij ing al denk ik dat wij er vanuit mogen gaan dat de werkwijze van abnamro beter beveiligd zal zijn.

heeft u dit gemist: (kopie van een door mij gisteren ontvangen bericht)

we informeren u graag nog een keer dat u vanaf medio september niet meer met uw 5-cijferige identificatiecode kunt inloggen in internet bankieren. u heeft dan twee manieren om in te loggen:



 



 





 



1. https://pub.mail.abnamro.nl/public/r/abpar49jo0mayxbqxqkfpg/9_6oanpi8dii4x13vfejyq/m4rhoijtud+u3afyus0wpw" target="_blank">inloggen met een qr-code. daarbij gebruikt u uw telefoon om in te loggen in internet bankieren. heeft u het al eens geprobeerd?





 



 





 



2. inloggen met een e.dentifier. u heeft dan geen telefoon nodig en blijft internet bankieren op de vertrouwde manier.





 



 










https://pub.mail.abnamro.nl/public/r/9sbj4oz_0ho7jh3jbuy8tq/9_6oanpi8dii4x13vfejyq/m4rhoijtud+u3afyus0wpw" target="_blank">zo werkt inloggen met qr-code










 





 



 





 



tip: het voordeel van inloggen in internet bankieren met een qr-code is dat u geen responsecode hoeft over te nemen van de e.dentifier.





 



 





 



tip: maakt u gebruik van de mobiel bankieren app? dan kunt u uw identificatiecode wél gewoon blijven gebruiken voor de app.





 



 





 



heeft u geen e.dentifier?





 



als u geen e.dentifier meer heeft, kunt u deze kosteloos aanvragen via onderstaande knop.





 



 










https://pub.mail.abnamro.nl/public/r/gu6blktsb6aajr+qfx6y7g/9_6oanpi8dii4x13vfejyq/m4rhoijtud+u3afyus0wpw" target="_blank">e.dentifier aanvragen










 





 



 





 



met vriendelijke groet,
abn amro bank n.v.

bas bisschops
hoofd klantcommunicatie